Om Teletek   |   Driftstatus   |   Mina Sidor  

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

..............................................................
       Priser och villkor
       Värva en kund
       Stadsnät
        - Eksjö Energi
       
- Sandnet
Stadsnät

Teletek levererar telefoni i samarbete med ett antal stadsnät. Att ha sin Internet-uppkoppling via stadsnät ger ofta den allra bästa och snabbaste anslutningen, dessutom till ett bra pris. En annan fördel är att man kan säga upp sitt abonnemang på den gamla sortens telefoni och gå över till Teletek!

Om ert företag har en Internet-uppkoppling med något av stadsnäten nedan så kan ansökan om abonnemang göras via länken nedan. Om ni surfar via ett annat stadsnät så gör det egentligen ingen större skillnad - det går utmärkt att ringa med Teletek ändå! Använd då beställningsformuläret som finns vid länken IP-telefoni till vänster.

Precis som vid varje annan typ av Internet-uppkoppling så behövs någon typ av produkt att ringa med. Om stadsnätet levererar ett modem med telefonport så kan ni kanske ringa med det, kontakta oss för mer information om detta eller nämn det i kommentarsrutan i beställningsformuläret nedan. Om ni inte fått ett modem med telefonport så kan vi leverera en IP-telefonidosa.

,

 

 
 
     
   
     
    
   
 
 
 

© 2008 - 2016 Teletek 5060 AB